Minden amiből fény jön ki :)

Led lámpa mod blog.

Led lámpa mod blog.

Üdvözlök mindenkit a ledes elemlámpák világában

Blogindító

2017. június 27. - Zozz84

Sziasztok!

Ez a blog főként ledes elemlámpák átalakításáról tuningolásáról fog szólni, de ahhoz hogy mindenki képben legyen előbb szükséges néhány alapismeret elsajátítása. Mert aki nem igazán ásta bele magát ebbe a témába eddig annak egy egész új univerzum nyílhat meg.

DSC 1060

Először kérlek nézzétek meg az alábbi videót amit az alapvető ismeretekről készítettem. Tudom hosszú és elég sótlan de majd beindul ez. És aki nincs képben annak ezt meg kell néznie, hogy a későbbi írásaimban ne kelljen mindent nulláról leírnom. Ha ezt valaki megismeri akkor a későbbiek érthetőbbek, egyszerűbbek lehetnek. Amennyiben felkeltettem az érdeklődést a következő posztban a led típusokba jobban belemélyedek, majd a driver típusokba stb.

Köszönöm ha elolvastad és végignézted. Ha tetszik kedveld a blogot, vagy akár a youtube csatornára iratkozz fel. Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://lampamod.blog.hu/api/trackback/id/tr2112622829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edit Vanyó 2017.08.14. 22:25:41

Nagyon érdekes! Szeretném megcsinálni!

Zozz84 2017.08.14. 23:15:51

Ezzel annyi baj van, hogy maga az alap lámpa már nem kapható mert régebbi modell. Utódja sincsen nagyon. Később lesznek feltéve olyan építések is amik jelenleg megvásárolható dolgokból vannak készítve.
süti beállítások módosítása