Minden amiből fény jön ki :)

Led lámpa mod blog.

Led lámpa mod blog.

100000 lumen! A világ legerősebb ledes kézilámpája (Teszt)

2019. május 27. - Zozz84

Sziasztok!

Az alábbi videó az első része egy 2-3 részes Imalent MS18 tesztnek. A gyártó jóvoltából kaptam egy végleges piacra szánt darabot. Magyarul beszélek de angol felirat is van. Ebben a részben ahogy kaptam kicsomagoltam és az első kipróbálást láthatjátok bent. Valamint a kezelést és van 1-2 extra beillesztett videó az erejéről és hogy teljesítenek a ventillátorok mert bizony aktív hűtött ez a dög. És kell is neki. Íme az első rész:

A bejegyzés trackback címe:

https://lampamod.blog.hu/api/trackback/id/tr914864860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2019.05.28. 08:17:54

@Le a spammerekkel: úgy értem, olyan fényerőnek, amit ez produkál. Meg aktív hűtés... nem ezt hívják parasztvakításnak (itt a szó szoros értelmében is :D)?

Zozz84 2019.05.28. 19:09:49

@Le a spammerekkel: Egy későbbi videóban akartam ezt kifejteni de nagyjából leírom akkor. Tény hogy agybetek amit ez művel és még hangos is de legalább feszegetik a határokat. Ettől halad előre a technika. 10 éve 3000 lumenes lámpa is olyan volt hogy elájult az ember ma meg a kulcstartómón is van ami 3800-at tud :D Semmi értelme de vicces. Ez a nagy fényerő vadászat az Acebeam és Imalent gyártók között pár éve kezdődött amikor az Imalent megcsinálta a DX80-ast 32000 lumennel aztán lépett az Acebeam 32500-al majd Imalent 53000-el amire az Acebeam 60000-et dobott és most itt tartunk a 100000-nél. Erre a tesztre nem úgy kell tekinteni hogy majd Pistikének jó lesz a bringára vagy józsibácsinak lemenni a pincébe. Autós alternatívát hozok: Úgy kell nézni mint a szupersportautókat mint a Bugatti Chiron és a Koenigsegg modelljeit amikor lóerővel és végsebességgel megy a nemiszerv méregetés. A lámpagyártók ugyanezt csinálják jelenleg. El kell fogadni, hogy van ilyen és lehet az, hogy feszegetik a határokat jó lesz nekünk mert később leszivárog az elérhetőbb olcsóbb hétköznapibb dolgokba is. Nem pont az aktív hűtésre gondolok de. Ennek a lámpának a felhasználói köre elég szűk. Egyrészt kell hozzá fanatizmus hogy valakinek ilyen kelljen másrészt pénz. Akinek mindkettő megvan annak lesz. Vagy van hogy elég az egyikből nagyon sok. Bugattis videókat is elnézeget az ember néha így gondolom a netsztyeppén megfér egy ilyen teszt is. ;)
Ha hétköznapi lámpákban is kérdés van szívesen állok rendelkezésre!

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2019.05.29. 17:37:40

@Zozz84: hát ez kicsit elkésett... úgy egy hónapja kerestem égen-földön olyan bringás lámpát, amivel látni is lehet és nem vakítom el a szemből jövőket, de türelmetlen voltam, vettem egyet, aztán olyan, amilyen... :( de legalább olcsóbb volt, mint amiket eredetileg nézegettem. :)
süti beállítások módosítása